Et selskab i Cibicom Grouppen


Sense Solutions er en data forsynings virksomhed der udvikler total løsninger inden for indsamling, behandling og præsentation af data fra sensorer. Sense Solutions har specialiseret sig i at bygge data indsamlings løsninger med høj præcision, driftsikkerhed og troværdig. Alle løsninger er hosted og driftet 100% ud af Danmark.

På netværksdesign og forsyning samt field service og installation på kritisk infrastruktur, tilføjer Cibicoms forskellige dedikerede leverance teams mange års erfaring. Læs mere om Cibicom i profil box nedenfor.

Sense Solutions hjælper kunden gennem hele forløbet fra behovsafdækning til produktion, installation, drift og vedligehold af en data løsning. Med et stærkt samarbejde med Den danske EMS virksomhed Micro Technic kan Sense Solutions bidrage med Hardware vurderinger og indkøb.

De indsamlede data indgår i datadrevne løsninger der effektiviserer arbejdsgange, reducerer CO2, forbedrer sundhed, optimerer ressourcer eller giver virksomheder dybere indsigt som dermed kan forandre og forbedre deres processer.

Cibicom Group

Cibicom er en uafhængig netværksoperatør, der ejer og driver en landsdækkende infrastruktur med op til 300 meter høje sendemaster. Udstyret benyttes til broadcast af tv og radio, Internet-of-Things og kritiske kommunikationsløsninger til beredskab og industri. Cibicom har opbygget et redundant, fiberbaseret IP-backbone- og access-netværk, der forbinder datacentre, knudepunkter og andre netværksoperatører. Cibicom leverer løsninger og services til bla. Kystradioen, det danske forsvar samt infrastruktur til andre teleoperatører.
Teamet:
Cibicoms ingeniører, systemspecialister og teknikere har opbygget en højt specialiseret viden og en solid erfaring fra design, projektering og etablering til drift og service af driftssikre IP-, IoT- og broadcast-infrastrukturer til transmission af tv, radio, data og løsninger til kritisk kommunikation. Vi tilbyder derfor også professionel rådgivning på højt niveau fra design og konceptudvikling over dækningsberegninger og udrulningsplaner til missionskritisk drift, service, installation og droneinspektion.

Få mere at vide om hvordan du kan drage fordel af Sense Solutions know-how og specialer kontakt os her.