Et joint venture selskab mellem Cibicom og Micro Technic


Sense Solutions er en data forsynings virksomhed der udvikler total løsninger inden for indsamling, behandling og præsentation af data. Sense Solutions er et joint venture mellem to specialer inden for IoT løsninger : sensorteknologi (Micro Technic) og netværk (Cibicom).

Med udgangspunkt i egen elektronik produktion (EMS) tilføjer Micro Technic mere end 40 erfaring i udvikling og vedligehold af såvel logger (gateways) som sensorer. Læs mere om Micro Technic i profil box nedenfor.
På netværksdesign og forsyning samt field service og installation på kritisk infrastruktur, tilføjer Cibicoms forskellige dedikerede leverance teams mange års erfaring. Læs mere om Cibicom i profil box nedenfor.

Sense Solutions hjælper kunden gennem hele forløbet fra behovsafdækning til produktion, installation, drift og vedligehold af en data løsning. De indsamlede data indgår i datadrevne løsninger der effektiviserer arbejdsgange, reducerer CO2, forbedrer sundhed, optimerer ressourcer eller giver virksomheder dybere indsigt som dermed kan forandre og forbedre deres processer.

Micro Technic

Micro Technic er historien om en virksomhed med passion for digital kommunikation der muliggør videreformidling af den viden der skal til for mere bæredygtige valg. Elektronik er i vores DNA og i mere end 40 år har vi arbejdet med alle vinkler af IoT – selv før IoT blev et kendt fænomen. Micro Technics erklæret formål er at opsamle dine data fra alle applikationer på en enkel og smart måde, og give dig magt til at træffe de rigtige valg for en bæredygtig verden.
Teamet:
Micro Technic har med sin solide erfaring opbygget en udviklingsafdeling der har specialiseret sig i udvikling og produktion af 100% kundespecifikke elektroniske styringer og halvfabrikata. Micro Technics kompetente udviklere tilbyder rådgivning tidligt i udviklingsprocessen, og yder support i forhold til produktudvikling og produktionsrådgivning.

Cibicom

Cibicom er en uafhængig netværksoperatør, der ejer og driver en landsdækkende infrastruktur med op til 300 meter høje sendemaster. Udstyret benyttes til broadcast af tv og radio, Internet-of-Things og kritiske kommunikationsløsninger til beredskab og industri. Cibicom har opbygget et redundant, fiberbaseret IP-backbone- og access-netværk, der forbinder datacentre, knudepunkter og andre netværksoperatører. Cibicom leverer løsninger og services til bla. Kystradioen, det danske forsvar samt infrastruktur til andre teleoperatører.
Teamet:
Cibicoms ingeniører, systemspecialister og teknikere har opbygget en højt specialiseret viden og en solid erfaring fra design, projektering og etablering til drift og service af driftssikre IP-, IoT- og broadcast-infrastrukturer til transmission af tv, radio, data og løsninger til kritisk kommunikation. Vi tilbyder derfor også professionel rådgivning på højt niveau fra design og konceptudvikling over dækningsberegninger og udrulningsplaner til missionskritisk drift, service, installation og droneinspektion.

Få mere at vide om hvordan du kan drage fordel af Sense Solutions know-how og specialer kontakt os her.